Standenbouw

Onze werkwijze

In een eerste kennismakingsgesprek wordt uw project uitvoering besproken. Hierbij komen verschillende aandachtspunten aan het bod zoals het ontwerp van uw beursstand, huisstijlkenmerken en materiaalkeuze. Wij houden steeds rekening met uw vooropgesteld budget. Het spreekt voor zich dat Stento steeds een besparingsplan in acht neemt. Kortom: geen onnodige extra kosten.

Alle informatie die wij ontvangen bij het eerste kennismakingsgesprek vormen wij om tot een grafische voorstelling in 3D. Zo kan u zich een goed beeld vormen van hoe uw beursstand eruit zal zien. Daarnaast appreciëren wij uw kritische kijk en luisteren wij graag naar eventuele verbeteringen.  Stento werkt met professionele software waarbij alle materialen individueel en naar wens gekozen kunnen worden.

Wanneer u zich volledig in het ontwerp kan vinden, gaat Stento over tot realisatie. We komen met u een passende prijs overeen waarbij alle materialen voorzien worden. Wij vragen u een eerste voorschotfactuur van 40% van de totale kostprijs van het project om de benodigde materialen aan te kopen.

Zodra alle benodigde materialen ter beschikking zijn zal uw beursstand in ons eigen atelier een eerste keer geassembleerd worden. Dit om een grondige extra controle te doen alvorens de stand op locatie te plaatsen. Belangrijk om weten is dat Stento zowel voor modulaire systemen als voor houtbouw volledig op eigen krachten werkt. Wij kunnen steeds beroep doen op vakmensen voor o.a. schrijnwerken voor maatwerkprojecten.

Het grote moment is aangebroken! Uw beursstand is 100% klaar voor oplevering en kan vertrekken naar de beurshal. U ontvangt in deze fase de eindfactuur met het restsaldo van uw project.

De vrachtwagen van Stento is geladen en transporteert uw beursstand zorgeloos en op tijd naar de beurshal. Een professioneel technisch team zorgt voor de definitieve opbouw en afbraak van uw beursstand. Zo heeft u geen zorgen en kan u zich op uw core-business blijven concentreren.

Wij verkopen en verhuren

beMatrix Systemen

beMatrix is het originele kadersysteem voor standenbouw en events. De aluminium kaders van beMatrix kunnen gecombineerd worden met panelen of doeken. Zo kan ons systeem bijna elk design aan.

Aluvision Systemen

Het Aluvision kadersysteem biedt oplossingen voor standenbouw, led-wanden, volumes, displays en interieur. Duurzaamheid, herbruikbaarheid, flexibiliteit en modulariteit zijn hierbij de voornaamste pijlers.

Groot formaat printen

Voor zowel beursstanden als reclameborden, signalisatie, promotie kan u bij Stento terecht. Wij voorzien al uw printopdrachten van A tot Z, van kleine tot grote formaten, individueel of op projectbasis.

Zij vertrouwen op Stento