Over Stento

Stento werd opgericht in 2012 en is sindsdien alsmaar gegroeid, zowel nationaal als internationaal. Bij ons vindt u oplossingen op maat, benaderd vanuit een zakelijke invalshoek. Hierbij wordt steeds rekening gehouden met uw doelgroep.  Stento levert een innovatieve meerwaarde, rekening houdend met de wens voor een lagere TCO (total cost of ownership).

Wij doen steeds ons best onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Dit door optimaal gebruik te maken van herbruikbare standonderdelen.

Visie & Missie

We hebben als doel de voordelen en de toegevoegde waarde van onze ervaring in standenbouw alsmaar te verbeteren en te versterken. Dit door steeds mee te denken met onze klanten met het oog op een duurzame en langdurige samenwerking.

Door te blijven investeren in personeel, opleiding en machines willen we onze doelstellingen bereiken. Voor elk project draagt een toegewijd standenbouwteam de verantwoordelijkheid van ontwerp tot oplevering.

Wij beschouwen het als onze missie om hoge kwaliteitsnormen te respecteren, creatief en innovatief te ontwerpen en een uniek aanspreekpunt te voorzien. We zetten ons in om een flexibele ondersteuning te leveren met betrekking tot de strikte deadlines. Dit steeds rekening houdend met de soms beperkte budgetten van onze klanten.

De combinatie van onze hoogopgeleide en ervaren medewerkers en de toegang tot een uitgebreid netwerk van aannemers stelt ons in staat om zeer snel het personeelsbestand te verviervoudigen wanneer nodig. We kunnen beroep doen op partners verspreid over de ganse wereld. Hierdoor kunnen we met fierheid zeggen dat we al onze standenbouw engagementen voor 100% hebben volbracht.

 

Glenn Op de Beeck

Zaakvoerder