Diensten van A tot Z

Wie in zee gaat met Stento vertrouwt op een jonge onderneming vol pit waar de klant en diens wensen centraal staan. Bij Stento gebeurt alles in samenspraak met de klant en is een eerste offerte steeds vrijblijvend en gratis.

Standenbouw

Uw ideale partner voor de opbouw en afbraak van bijvoorbeeld beursstanden of standen op evenementen. Als standenbouwer is Stento misschien wel het meest in zijn element.

Eventplanning

Geen event zonder een ervaren evenementorganisator. Stento regelt alles, van tenten tot muziekinstallatie.

Reclame

Stento helpt u graag met uw marketing. Van reclamepanelen, textielframes, raamvinyl, beletteringen enz.

Showroom- & Interieurinrichting

Denkt u aan een pop-up winkel of pop-up restaurant? Laat Stento de inrichting voor zijn rekening nemen met tijdelijke standen uit hout, beMatrix of Truss.

Wat onze klanten zeggen

"We zijn erg tevreden over de manier van werken van Glenn. We werden snel en professioneel geholpen. Vergissen is menselijk, maar dit werd op een heel correcte manier afgehandeld. Super-Stento-Samenwerking dus ;-)"
Annemie Achten
MOBBIT
"Wij hebben al verschillende malen samengewerkt met uw onderneming. Telkens in moeilijke omstandigheden. Toch heeft uw firma ons elke keer goed geholpen en heeft u die moeilijkheden weten om te zetten in een positieve ervaring, waarvoor dank."
Peter Raepers
RAEPERS HYUNDAI
"Het team van Stento denkt mee met de opdrachtgever. Door de uitgebreide kennis en ervaring weten zij voor elke uitdaging en budget een passend voorstel te presenteren en uit te voeren. Proactief en energiek team waarop je kunt bouwen. Kwaliteit en presentatie staat centraal."
Glynis Barton
RUNNERS'LAB
"Stento staat voor ons voor vakmanschap in standenbouw. Flexibel, creatief en vooral daadkrachtig."
Daniel Eycken
NRB GROUP
"Wij doen al enkele jaren beroep op Stento voor onze fietsstand te Velofollies. Uitermate tevreden van hun afgeleverde kwaliteit en service en onze stand is steeds tot in de puntjes af. Aanrader!"
Christophe Vijverman
KRIGORI
"Stento is no-nonsense en heel hands-on, maar luistert wel en denkt altijd mee met de klant. Bovendien is het integreren van zeer specifieke hardware zoals onze footscan is geen enkel probleem voor Glenn en zijn team. En niet onbelangrijk voor mensen die vanuit hun bedrijf verantwoordelijk zijn de organisatie van een beursstand: geen drama bij onvoorziene omstandigheden, ze lossen de situatie professioneel op in overleg met de klant."
Tom Peeters
RS SCAN